Om Os / Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi er en samling af meget forskellige mennesker i alle aldre, som har det tilfælles, at vi er nysgerrige på det med at tro på Jesus. Man behøver ikke at tro, eller at være enige med os for at komme – alle er velkomne 😊

Vi tror på og oplever, at Gud ikke kun findes i himlen, men er nærværende, omsorgsfuld og relevant for os alle, på alle livets områder. For os er det med troen derfor ikke kun noget, der foregår i hovedet, men noget der foregår i ”livet”. Det betyder også, at vi ikke bare kan se på en verden fuld af uretfærdighed, nød og elendighed, uden at prøve at gøre noget ved det. Jesus siger, at vi skal elske vores næste som os selv, og derfor ønsker vi ikke kun at være en kirke for os selv – vi vil gerne gøre en forskel i verden, og i samfundet omkring os.

Vi er en frikirke, der har været til stede i Thisted i over 130 år. Vi er tilknyttet et nationalt fællesskab (Evangelisk Frikirke Danmark), som er en del af et internationalt fællesskab af frikirker (IFFEC), der er repræsenteret i 33 forskellige lande. Vi er også en del af Frikirkenet, som er en firkirkelig paraplyorganisation i Danmark.
At være en frikirke betyder bl.a., at vi er uafhængige af staten og folkekirken, og vi har derfor f.eks. valgt at tilrettelægge vores gudstjenester på en mere fri og nutidig måde. Vi lægger vægt på, at der bliver talt i et nutidigt sprog, og at der er sang og musik, som henvender sig til alle aldersgrupper. Der er plads til børnene på gudstjenesterne, og vi tilbyder børnekirke specielt for dem. Hvis du gerne vil høre mere om, hvad en frikirke er, så kan du se en kort video her: LINK

Så hvis du har lyst til at opleve noget af alt dette i praksis, så kom og vær med på en gudstjeneste, eller til et af alle de andre arrangementer vi har i kirken. Vores kalender kan altid ses her på siden.

Kronborgvejens Kirkecenter | Kronborgvej 66, 7700 Thisted, I Bank Reg 9090 Konto nr. 058 5644900 I MobilePay 32993